הפוסט הזה יעסוק בנעלי ילדים.
כמו בגדים , גם תחום נעלי הילדים מלא וגדוש. ישנן ים אפשרויות בכל טווחי המחירים וכן גם רוב רשתות הבגדים כמו h&m , פוקס וקסטרו מציעות גם ליינים של נעלי ילדים .
אז מה דעתי בעניין?
כבר מגיל מאוד צעיר אני זוכרת שנעליים היו אצלי ביג דיל כיוון שכמעט הכל פשוט לא היה לי נוח ובהרבה מקרים ביקשתי מההורים שיקנו לי אפילו מידה או שתיים יותר למען הנוחות. גם בגיל בוגר יותר שכבר התאפסתי על מידת הנעליים שלי תמיד השקעתי בנעליים איכותיות ונוחות – על זה לא ויתרתי.
גם כשמדובר בבנים שלי אני לא מתפשרת באיכות הנעליים שהם נועלים וגם אם מדובר בנעל למספר חודשים בודדים . ( הקטן שלי עולה מידה פעמיים בעונה ) . לשמחתי היום יש אינסוף אפשרויות הנעלה איכותיות במחיר הגיוני.
לצורך העניין במקרה זה אני מדלגת על הרשתות שציינתי בתחילת הפוסט כיוון שאני לא מאמינה שאיכות הנעליים והסוליה מספיק טובה לילדים. (אגב , פרט לזארה שלהם יש תו תקן של איכות נעליים ואפשר לראות את זה תלוי על הנעל פעמים רבות ).
באותה מידה אני מתרחקת מכל קנייה און ליין של רפליקות למינהן כיוון שגם פה האיכות אינה אותה איכות והמחיר לא תמיד שונה בהרבה מהמחיר של נעל מקורית (אם יודעים איפה לרכוש) . בנוסף אם לוקחים בחשבון את עניין טעויות המידה אז כבר הנושא הכספי מתאזן לטובת המקור.
לכן אני פונה למי שמתמחה בהנעלה כמו נייק ואדידס לדוגמא.
יש כאלה שיאמרו שהמחיר וההשקעה גדולים מידיי ביחס למהירות שבה ילדים הורסים נעליים או עולים מידה , אך ישנם מספר דרכים להוזיל את העניין.
למשל, הנעל הראשונה של דור היתה נעל נייקי מקורית במידה 19.5 , אותה קנינו באאוטלט נייק בחולון (רחוב המרכבה) ב-80 ש"ח והם גם היחידים שמחזיקים כאלו מידות של נייק. הנעל היתה נוחה להפליא ושימשה אותו במשך כל החורף. (יותר מכך הנעל נתנה לו פוש להליכה ומרגע הקנייה הוא פשוט התחיל ללכת ).
גם לבן – הגדול שלי – יש מידיי חורף נעל בייסיק של נייק שהמחיר שלה שווה לכל נפש… בין 110-140 ש"ח.
נעל נוספת שאני מאוד אוהבת היא האדידס סופרסטאר 360 , והשנה יצא גם דגם כזה של גאזל. דגם גומי ללא שרוכים קל , נוח לנעילה ומגיש בטירוף ! במקרה הזה בחנות הן עולות כ-230 ואני מצאתי אותן בשני אתרים ישראלים ב-179 כולל משלוח ואפשרות החזרה עד הבית כך שכל מה שנשאר לי לעשות זה להזמין. ( לשני האתרים נתתי קישור בפוסט על הבלאק פריידי).
אגב, לכל אלו שמעדיפים רכישה בחנות, גם לאדידס יש אאוטלט ברחוב המלאכה בחולון שם ניתן למצוא נעליים במחיר מוזל ( לא פעם ראיתי שם נעלי ילדים בפחות מ-100 ש"ח).
אפשרות נוספת היא באאוטלט של מגה ספורט ברחוב ששת הימים ברמת גן – מול קניון איילון , שם גם ניתן למצוא נעליים בטווח מחירים מצחיק. ( נעלי הנייק של האחיינית שלי עלו שם 100 ש"ח ).
לגבי מגפיים, אני פשוט מכורה לבלנסטון כיוון שהם נוחות , קלות , אטומות למים ואחרי כמה לבישות גם מתגמשות להפליא. אז נכון פה המחיר קצת יותר מעיק ,החל מ260 לזוג , אך מכיוון במדובר במגף אפשר לקנות גם 2 מידות יותר ועם גרב עבה יחסית זה מסתדר… אגב המידות שלהם גדולות באופן יחסי כך שלפעמים גם מידה יותר מספיקה לשתי עונות.
אז נכון שאפשר לסיים את עניין המגפיים עם מגף גומי ב40 ש"ח אך היתרון של הבלנסטון שהן משמשות גם לטיולים ולא רק לימי החורף כך שלמעשה הן אינן שוכבות בארון לרגע. (וכך אנו גם שומרים על נעלי הספורט כיוון שאיננו נועלים אותן לטיולים).
זהו זה הבייסיק לטעמי…
כמובן שאפשר להתפזר ולהמשיך…
בגזרת הנסיכות ונעלי הבובה תמיד אפשר למצוא נעליים בסגנון זקסי ומיני מליסה בסיילים בטווח מחיר של עד 150 ש"ח.
https://www.storyonline.co.il/hebrew/2082413367.html
לאוהבי ואוהבות הפלדיום לדוגמא, ברשת סטורי יש סייל על מידות ילדים כבר כמעט מתחילת העונה וגם במקרה הזה מדובר על נעל במחיר של עד 180 ש"ח (במקום כמעט 300).
https://www.storyonline.co.il/hebrew/692319601.html
ווידוי אישי- השנה למשל לא עמדתי בפני הפנטזיה האישית וקניתי לי ולשני הבנים נעליים תואמות מסדרת סנופי של vans. גם אותן הזמנתי און ליין מאתר the hut , ב- 160 ש"ח לזוג במקום 230 בארץ , וכמובן שגם פה איכות הנעל והגמישות מדברות בעד עצמן !
(אגב לבנות יש להם מספר דגמי סניקרס יוניקורן מושלמות שבטוח הייתי מוסיפה לאוסף אם היתה לי בת )
אז אני אומרת – תלכו על זה ! – תרתי משמע 😁😘
כמה דוגמאות לנעליים מהפוסט :
בלנסטון
vans
Adidas superstar 360
הנייקי הראשונות של דור במידה 19.5
האחיינית שלי ונעלי הנייק שלה
נעלי בובה ומגפי זקסי
פלדיום
להשאיר תגובה